Despre

Compania BRAVO PROFIL a început activitatea în 2002. Este prima companie din Republica Moldova, care activează în domeniul producerii ŢIGLEI METALICE, a TABLEI PROFILATE, precum şi a ACCESORIILOR din metal pentru acoperişuri.

Tradiţiile vechi şi experienţa bogată în acest domeniu permit companiei BRAVO PROFIL realizarea unor produse de o calitate superioara şi intr-o gama vastă de modele, culori si dimensiuni.

Numai la BRAVO PROFIL găsiţi cea mai largă gamă de ţigle metalice:

Monterrey Classic, Banga Elit, CASCAD şi ROYAL 3D!!!

Ţigla metalică în format 3D – ROYAL 3D – este un concept absolut NOU pentru Republica Moldova, prezentat în exclusivitate de compania BRAVO PROFIL.

De asemenea, compania BRAVO PROFIL produce cea mai variată gamă de table profilate:  H10, H20, H25, H35 şi H55.

Calitatea înaltă a producţiei nu este altceva, decît rezultatul folosirii celor mai bune materii prime şi a unui echipament de producţie performant, care reprezintă linii tehnologice computerizate, ce permit executarea comenzii rapid şi cu o precizie înaltă.
Bravo Profil oferă 10 ani garanţie pentru caracteristicile de culoare la produsele din metal de origine: Germania ( Arcelor Mittal), Italia (Marcegaglia), Koreea de Sud (Dongbu Steel) şi 25 luni garanţie pentru caracteristicile de culoare la produsele de origine China.
Pe lîngă procesul de producere, compania BRAVO PROFIL comercializează FOLIE ANTICONDENS, FOLIE BARIERĂ VAPORI, precum şi SISTEME DE JGHEABURI SI BURLANE din metal.

BRAVO PROFIL – PRIMII ÎN MOLDOVA!